bukak buku baru


hari2 aku bosan...kali keja dah makin takde..tp nak dekat dah musim exam..haha..bencinya..bosan2 aku pon edit bape keping gmbr..tp gmbr mcm hampeh..saja2 je..esok aku ada program raya kat mktb..siap2 baju semua..mmg kali ni aku nak tibai makan je..rindu plak kat lemang.minggu ni aku mmg sibuk ngnn rugbi.aku nak fly ke taiping plak..ada perlawanan rgby kat situ..haha.mmg best.2 minggu depan plak match kat IPRM..target johan cup lak..lupa kan kejuaraan lama..bukak buku baru..huhu


die-art
no tel : 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

13 comments:

burt said...

bro kau pki nikon apa ek bro

muiz said...

waaa...ramai geng kau ea

shakinah said...

memang import dari jamaica punya!!

ahahaha

PeQ GaRaGe said...

hahaha... kesian Faiq..

syabbas bettey.. ko mmg ganas dlm ragbi.. besh amik pic ko.. kih3..

die-art said...

to burt : aku pakai canon la
to muiz : mmbr tpt bljar aku je
to sakinah : mmg tulen form jamaica
to peq : hahah..time ksih peq...

aku dan secalit warna said...

hahah.faiq=jamaica betul2

die-art said...

haha...amir kutuk ko faiq..hahah

PeQ GaRaGe said...

weh... bile nk outing?

erolnukman said...

allo...
salam perkenalan..
gambar2 lawa!

Fly said...

great photo u' ve here bro..tahniah

die-art said...

terima kasih semua..sy xdpt nk terus kan blog ni buat masa skrg akibat tenet dipotong kerana tak bayar..hahaha.collect duit...

Marcos Martínez Cerceda said...

a good shot!

die-art said...

thanks a lot

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB