aku dah balik



aku sudah balik..mmg seronok kem tu..ye ke..haha.takpa la..biar mulut je yg kata,hati aku senyap..hakikat sapa tahu..ala..ni bukan kem seronok2..ni kursus kepimpinan..kira bes la cmtu..tido plak kat bilik ada ekon ngn bilik air..ops..maktab aku sorg je yg tido gitu..curi-curi masuk.haha.gmbr ni takda kena mengena pon ngn aku..cuma skadar fotografik..apa-apa pon aku nak kembalikan mood raya aku balik..setelah pergi ke kursus...


die-art
no tel : 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

13 comments:

aku dan secalit warna said...

mcm kenal je ayat2 kau ni:p

khaL_eLLa said...

cantek la gamba.. nampak hidup..

hmm... macam mane nak edit gamba?? aja saye leh tak?? pliz...plizz.plizzz...

die-art said...

to amir: ayat aku la..mana aku tiru

to ella: boleh je..bila free..tp saya mana mahir sgt

khaL_eLLa said...

ala..tp taw kan nak edit??.. tak kesah.. bole tak?

Toni Bra said...

I have found around your blog I liked, I will return to visit

PeQ GaRaGe said...

woit... OUTING!!!!

die-art said...

jom..hahah

die-art said...

to ella: boleh je..ajar pa yg ada..nak ajar cara jarak jauh ke dekat..kalau jauh susah sket..kena cara jarak dekat..hehe

burt said...

hahah creative2 bagus2... selipar jepun kaler kuning hijau tu cam laki punya so laki la yg lonely nya ek....

khaL_eLLa said...

jarak dekat?? bagaimana tu?? hehe

die-art said...

to burt: ye la..laki la yg lonely..sbb laki slalu dikaitkan ngn soldier..ye la kot..saja suka2

to khal_ela: tak tau bagaimana..hehe.kena buat kelas kot..

ieraazizi said...

ske pic yg 1st td

die-art said...

time kasih..hehe

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB