crazy panda johan cup 2 kali







gembira tak terkata bila team rgby maktab aku, crazy panda diumumkan pemenang..haha.mmg kali ni latihan keras kami amat bermakna.aku ada dua match baru2 ni.satu open IPIK dan satu lagi open IPRM.mmg target kami utk menangi johan cup terbuka 10s ni.hari2 turun training fikir kan formation.akhirnya..tak sia2 usaha kami.terima kasih squad rgby maktab aku kerana membanggakan mktb teknik.kami menang di kedua kejohanan dan merangkul johan cup..satu lagi terima kasih buat peq kerana amik gmbr kami..mmg cun gmbr2 ni.gmbr ni semua adalah dari gmbr mmbr aku, peq.dan hari ini iaitu hari isnin..kami satu team nak melahap ayam panggang disponser money oleh lec pembimbing kami,En sabil..terima kasih.ini saja yang aku nak tayangkan kepada semua sbb tidak mmpunyai masa yang panajng..sibuk plak ngn urusan BIG.sekian...


die-art
no tel : 0126467628 / 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

13 comments:

Anonymous said...

smart!!

Munira Kirana said...

wah..
tahniah sbb menang... =)

burt said...

tahniah bro lama aku tak main rugby...teringat dulu budak mrsm jasin tumbuk aku kiri kanan cam haram main kotor

hidungberantai said...

wah sempoi la bro....tahniah di atas kemenangan itu...

die-art said...

terima kash semua....huhuhu

PeQ GaRaGe said...

tahniah... ko mmg ganas die-art..

die-art said...

gmbr ko mmg smart

faiq said...

peh, macho sial korg

Marcos Martínez Cerceda said...

i'm a rugby player, and a sport photograph that the sport that i photographier a lot is this... your shots are goods, i like your work...

muiz said...

cool lah bro!power giler korg!

die-art said...

to faiq : besa la..heheh
to marcos : thanks for ur support..
to muiz : terima kasih byk2..

Iqakiko said...

woahh!! cayalah abg!!

die-art said...

terima kasih..heheh

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB