pulang dari tanah tinggi


for the big big big world..aku baru je balik dari BIG, Bina Insan Guru. so badan aku mmg letih.kali rasa belum lagi aku nak ceritakan pengalaman aku kat situ,sbb mmg aku rasa begitu penat.cukup satu gmbr saja nak buat entry masuk tajuk.tu pon lepas kuarkan gmbr aku dari kamera.so far kamera aku ok kat sana.tp mmg mebimbangkan bila suhu kat sana sejuk menyebabkan berembun kamera aku.harap2 tak ada apa yg berlaku.amin...lepas aku upload ni,aku nak pegi mencuci kamera dan segala peralatan.mmg letih dan aku mahu tidu.just one picture saja utk hari ni..sekian..


die-art
no tel : 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

9 comments:

Munira Kirana said...

ala.. sedapnye kalo dpt makan ngan aiscream vanilla....
=)
mana buah tgn???

die-art said...

ada...strwbeery..tp igt esk abis la kot dimakan orang..

iqa said...

nak strawberry.............. :)

eD's photography said...

smartnye pic depa..comel...hehe

PeQ GaRaGe said...

laju gila update... aku x larat ag.. huhuhu

die-art said...

to iqa: dah abis la..byk dah busuk.hehe
to ed: terima kasih
to peq: aku pon tak larat gak..tp bosan..saje je update

aku dan secalit warna said...

giler sharp

khaL_eLLa said...

chantek!!!

sharp gillerr....

die-art said...

terima kasih ella..

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB