aku sorang tak mabuk laut..haha




aku suka-suka dan aku tak ada idea...gini je la aku nak buat.malas nak tulis..nikmatilah..
sebagai tambahan..di sini aku nak meluahkan betapa aku benci man u..dah la dpt gol sagu hati..penalti ngn free gift..tu pon nak kecoh..lawan lak tpt sendiri..shot on target langsung tarak...tu je...

satu lagi,...ni contoh gmbr yg dipenuhi dgn dust..kalo nak tau bezanya tgk btul2..malas aku nak cuci..aku muflis..

die-art
no tel : 0126467628 / 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

15 comments:

Munira Kirana said...

org yg ngaku tak mabuk lauk tu biasanyer mabuk...
sbb dier menafikan sesuatu yg dier alami..
hehehe... psikologi punye perspektif la... =D
weh gmbar last tu smart.....

Shahrul (Nama Sebenar) said...

die-art,

aku pun mabuk laut gak.
hahaha.
tahun lepas pergi tioman.
dah macam separa mati aku dibuatnya.
dah la 2jam perjalanan + laut bergelora.
sejam pertama boleh tahan lagi.
masuk 1jam 1saat.
bluwerksss!
hahaha.

oranglidi said...

nice!

first pic tu memang kene flash ke? kalu x flash ok x??

meo188 said...

kontrol macho ketika di laut

die-art said...

to munira : haha..saya mana mabuk laut..saya anak nelayan tangkap ikan..mustahil la mabuk laut..haha..time kasih...

shahrul : mabuk laut ke..sy x mabuk laut..hahaha.masih tidak menafikan..

to orang lidi : tujuan pancar falsh tu sbnrnya nak nmpak kan lagit biru di belakag..sebenarnya gmbr ni kurang jd..tp reaksi muka mamat tu yg menarik..kasi rendah kan aperture dlm 18 @ 20 pastu shuttter speed dalam 40 ke..pastu kuat kan sket kadar pancarn flash tu dlm 2 1/3..pastu nampak r gmbr awan kat belkang..cuba lah..kalu salah bgtau..

to meo188 : haha..aku tak reti kontrol macho..mungkin itulah macho sbnr..haha.:p

oranglidi said...

OOHH!! begitu upanya.. [kagum2]..

wa xde camera la.. stakat digital ade a. xpham sgt bab2 potograper, tp minat.
trimas atas penerangan lu itu.. nnti dah ade camera, wa blajr. hehe.

die-art said...

sama2..kalau ada kamera sng sket kot nak blaja..seronok...

PeQ GaRaGe said...

ko mabuk laut?

mmg..

nek kete pon bleyh mabuk..

muhahaha...

die-art said...

aku kalo naik keta aku mabuk la..sbb apa..org yg bawak kurang cekap..kalau aku bawak ofcos tak mabuk..hahah

faiq said...

kalo aku bwk lg la x mabuk...aku pmndu berkhemh

die-art said...

aku bawak lagi semat..ko mcm org gila bawak..haha

muiz said...

bro...
pe hal dust byk giler tu??
kalau nk cuci mahal ke??

die-art said...

tak tau bape ringgit..sbb tak penah cuci pon..tu la pasal..duit tgh takde ni..kalo rm10 pon garu kepala..huhu..ni sbb byk bawak jalan..tu yg byk masuk habuk..tak reti jaga..

Shahrul (Nama Sebenar) said...

die-art,
tak mabuk laut?
yoyo lah tu.

die-art said...

hahah...seyes beb.siap leh terbang2 kat kapal..nmpak ikan je aku terjun pastu naik balik...hahaha.

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB