tribute to john trabodo




tribute to john..jgn salah faham.john tak mati pon..saje je tajuk..kami sebenarnya nak ajar john ni ubah gaya..asyik bende sama je yang dia buat..haha..ni masih lagi gmbr kami di batu ferringhi..saja je nak update..buhsan ketika malam...tp aku betul frust r gmbr dipenuhi dust..tp takpe la..kalau nak tgk gmbr hirau kan dust yg ada..aku terpaksa pakai gak dust dust pon,sbb nak raya dah..kalau aku anta servis nnti takut tak dapat kamera balik..adoi..dust pon dust la..
sekian,

die-art
no tel : 0126467628 / 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

22 comments:

PeQ GaRaGe said...
This comment has been removed by the author.
PeQ GaRaGe said...

tu dia.. bnyk kenangan kat sane. besh2..

Shahrul (Nama Sebenar) said...

die-art,
john yang mana satu?
ko ni konsultan pengubahgaya ke?
hahaha.

Munira Kirana said...

john...
sape john??
yg mana satu john..
hehehe...
lense dust??
mcm ne nak tau ada dust ke tak ni??
riso ni...

shakinah said...

mane john?

manaaaaaaaa?



hehe

oranglidi said...

yang jeans koyak tu memang mantap.

die-art said...

to peq : haha..mmg besh kat sana

to shahrul : xde r..saje je..masa amik gmbr ni pon mmg kami nak buat tribute to john...ada lagi gmbr tp tak sesuai ditayangkan..haha

to munira : john..gmbr terakhir dua dari kiri..yg pakai lengan biru...lens dust..kena jaga la..sebab kalau dust nak kena duit untuk dicuci..hehe

die-art said...

to sakinah : eh...nak kenal sgt ke ngn john..john adalah watak kurang siuman disini...haha

to orang lidi : koyak dia ciput je...kalu koyak byk lagi mmg stail..thanks kasih semua...

Iqakiko said...

iqa tgk abg dah makin pndai 'pose' dpan kamera nmpk? selamat hari merdeka..:p

die-art said...

time kasih iqa...bila pose ngn iqa..

Iqakiko said...

nak skrg pon boleh..jom2..hehe

die-art said...

haha..nak suruh abg terbang...

Iqakiko said...

haah..sanggup ke?
jgn isaw airport kpale bts ngn cni dekat je
iqa leh amek naek lori...:p

faiq said...

last2 john gak yg dpt name

burt said...

bro gambar yg mamat pki bangle n cicin yg bercahaya kat tangan dia tu smart aku suka...nice shot

die-art said...

to iqa : haha..naik lori la..

to faiq : john trabodo..aku kesian r kat dia asyik kena paku kat sana..tu la aku tulis tribute to org kena paku..hahah

to burt : thanks...sng je buat..try r..belakang matahari..

hidungberantai said...

wah cantik la bro...cuma 2la dust tu hehe nape xtry blow sendiri jer hehe..

die-art said...

dah blow dah..tp tak jadi gak..kena servis kot...apa2 pun terima kasih...

Deqrum Laiel said...

yat, faiq nak gak..die mintak tu..

die-art said...

dia nak apa..nama..hanya org gila je yg dapat nama mcm john trabodo..haha

mybreakfastclub said...

oh. itu john. tehehe. sy suka dan sdikit jeles. mmg pix2 km ada aura. wah! huhu

die-art said...

ye ke..terima kasih..tak seberapa je..

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB