aku sudah pulang..SBE yang terakhir

selamat jumpa semua skali..kali aku nak start dengan pengalaman aku menjejakkan kaki ku ke penang..bukan kali pertama aku jejak tp kali pertama aku masuk sekolah kat sana..so far.sekolah tu bes la tp kami ni kurang kasih sayang sket sbb time kami buat tu ramai lak..15 org semua nya..semua orang kena berebut la nak perhatian..tp kami tak la terdesak pon..semua nya kerja kami berjalan dengan lancar..
woit! apa tengok2..nak gaduh..hahah...
bergurau senda bersama rakan
romantis masa kecil..
slot yang terakhir sy ingin tunjukkan event sambutan kemerdekaan sekolah tersebut..buat kecil2 je..sebab kita kan nak puasa dah..so tak payah la nak smbut lebih2.baik sambut hari ramadhan ni...so..kepada semua yg membaca dan menjenguk..selamat berpuasa...

die-art
no tel: 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

17 comments:

Iqakiko said...

budak2 tu macam dlm iklan yg ade tan hong ming dan umi qazrina la pulak..suweett~~

die-art said...

haha..ye ke..iklan tu tak pernah tgk

Munira Kirana said...

welcome back die-art =)
gmbar romantis masa kecil tu sgt comel..
cute sgt...
mmg mahal..
bleh jual tu....

Iqakiko said...

abg kene kerap tgk tv la nmpknye..baru smlm iqa dpt tgk balik iklan tu..:)

ALimin Abu Bakar said...

nice pic bro...nnt leh la ajar saya ek...saya nie bru je brjinak ngn camera nie...

ieraazizi said...

blh ajar sy jgk..huhu

PeQ GaRaGe said...

woit... aku saspek ko x pose...

hahahaha...

die-art said...

to murni: tau dah..murni suka benda yg berunsurkan romantis ni..heheh..time kasih

to iqa : haha..abg kalo tgk tv pon sukan je..tak tgk bende lain..

to alimin : boleh..tp apa yg saya tau je la..takat gitu2 je..sy pon bru gak..

to ieraazizi: boleh..ajar apa yg sy tau je..takat abc tu ajar a je..hehe..tak dan sampai z

to peq : astaqfirullah..tak baik saspek aku gitu..hahah..setiap tahun dan setiap ramadhan aku nye target nak mengejar mlm lailatul gadar..jd kalo aku tak pose penuh baik aku tak yah target..

ALimin Abu Bakar said...

beres...bro dok kt na ek?

die-art said...

cheras..iptek..mai la..

faiq said...

weyh aku nak gmba2 aku kt penang!

die-art said...

sori..gmbr ko akan aku delete...
nak beli la...shit..dunia skrg money is life..
hahah

shakinah said...

gila hensem mamat 1st tuuuu.
kenal kan wehh

giginya yang mahal.

:)

HaZyQ said...

selamat berpuasa bro..

die-art said...

to sakinah : haha..bdk2 pon nak..

to hazyq : selamat berpuasa jugak..thanks..

Sergio López said...

A very nice, as well as those that comprise fotografis. The first, the child, is very expressive. Look directly at the camera. Perfect.

die-art said...

wa..thank you sergio lopez...u r the best...

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB