konvokesyen Syikin










yang didahulu,didahuluka..selamat berposa kepada semua pembaca..kali ni aku nak cerita kan satu kisah penglaman aku amik gmbr konvo di USM..kali ni aku dijemput utk menghadiri konvo Nurul Syikin Bt Rosli di USM P.Pinang..mmg letih kat sana tp sy betul2 puas..dengan layanan bapa nya yg sungguh ramah,mak dia yang periang..aku tak lah bosan sgt..aku ke sana berteman kan seorg mmbr,..sebenarnya awek dia..lagi la menceriakan keadaan aku disana disamping membantu ku dalam proses amik gmbr ni...
di sana aku bukan di layan sbg seorg photographer yg mengambil upah tetapi aku dilayan sebagai seorang kawan..bapa syikin ni mmg ramah..belanja aku makan..mkn dua kali plak tu..satu di USM,satu lagi di Pearl Mutiara..xclusive sket..satu lagi, Syikin ni pandai sket bergmbr,so sng gak kerja aku...mmg spoting la syikin ni..hehe.balik je aku terus memikirkan bila kerja edit mengedit ni aku nak siap..aku nak kena atur kan konvo abg aku plak..adus byk kerja..nasib baik maktab tak bg kerja sgt..boleh aku buat time cuti ni..ok chow..ada byk lagi gmbr, mls nak tunjuk..nnti2 la..
bersambung...

die-art
no tel : 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

11 comments:

Iqakiko said...

bt rosli?
tu akak iqa tu..
rugi iqa xikut akk konvo rtu..
hohohh..:p

burt said...

wow ada oarng upah kau amik gambar konvo..masyuk tu

Munira Kirana said...

chantek dayat edit...
tahniah =)

die-art said...

to iqa : haha..akak iqa ke ..mcne kena free la..haha..

to burt : xde la masyuk..tolong mmbr je..upah makan je..hehe

to murni : time kasih..simple2 jek..huhu

faiq said...

kasi aku komisen sket

die-art said...

komisen apa..taik...nak komisen plak..komisen aku ko tak bg lagi hari tu

James said...

Wow! You are a really good photographer.

Iqakiko said...

uish abg ni asek free je..nnt abg xde income plak..xdpt nk byr streamyx..hehe..:p

die-art said...

to james : tq

to iqa : hhaha..income tu tolak tepi r..bukan nye penting pon..yg penting kepuasan..

hidungberantai said...

wah cantik n kemas la bro amik gambo n edit...leh nntut ilmu ni....

die-art said...

time kasih..ada la sedikit ilmu yg digunakan..masih byk lg nak kena blaja..kalo nak blaja ilmu yg tak seberapa ni boleh aje...huhu...

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB