salam ramadhan saya ucapkan

salam ramadhan dari a.k.u

bila nak raya ni...saja aku ubah diolog,sebenarnya dia jerit masuk..makan...
wajah2 sekupang..photo yang diedit cincai saja...

mat aneb ngn si roti john,inilah penginapan aku selama berada di sana..luar je camni,dalam hulammaakk...
kali ni aku nak uat pelik dari yg lain.kalo peq boleh taruk gmbr betik aku taruk gmbr orang..tp aku tak la pelik dari peq..hehe.jgn marah peq,itu kreatif namanya..esk aku nak bertolak ke ipoh,pastu ke taiping...ada urusan sket aku nak ke sana..hehe.urusan tanah ngn urusan nak melawat tokwan aku..hehe...urusan penting ni.aku byk btol urusan penting,semua penting,takda yg penting..aku terpaksa tangguhkan kerja aku uat sementara waktu,tp 90 peratus kerja aku dah selesai..sebenarnya byk lagi gmbr aku tak upload..satu2 r...tp sebelum aku nak berangkat ke tanah tumpah aku,aku nak lepaskan beberapa gmbr aku dulu kat sini...salah satunya kad ramadhan aku..baru aku nak kasi..kad ni aku tujukan kepada semua yang membaca.gmbr ni shoot di mengkuang..apa lagi umah mmbr aku yg aku tumpang masa uat sbe.sebelum tu,terima kasih kepada ibubapa hadi kerana beri aku penginapan dan makanan.jasa mu hanya allah saja yang dapat balas.salam ramadhan dari saya....
sekian,

die-art
no tel : 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

15 comments:

Iqakiko said...

yeye! dpt kad ramadhan..
nak ikut g ipoh bole?
hehe..

die-art said...

jom..sumbat kat bonet..hehe

Munira Kirana said...

weh...
dah puasa ke 6 bru nak wish ker??
hehehe....
salam ramadhan =)

Shahrul (Nama Sebenar) said...

die-art,
salam Ramadhan gak.
smart foto ko.
:)

orang tepeng ke?

faiq said...

woi mane dtg name bapak aku tu lak.. :)

die-art said...

to munira : haha..dah posa yg ke 6 baru posa..heheh..gurau jek..salam ramadhan too..

to shahrul : salam ramadhan...yup,asal tepeng tp dah bermaustautin di selayang@putrajaya...

to faiq : ko jgn la marah..nama bapak ko mmg femes..

Munira Kirana said...

peh... pecah rahsia...
puasa ke 8 la baru puasa.. cukup2 7 ari =D jealous le tu....

die-art said...

hahaha...mana jeles...sat g kena gnti gak..

Munira Kirana said...

uwek.. takpe.. ada masa setaun tau utk ganti...
weh cekgu murni kat s.alam ni...
ti ckp tak bgtau lak...
lepak umah abg kat sini....
buhsan dok tg malim takde mat rempit =D

die-art said...

oh ye..ada kat s.alam.jauh merantau..cuti ke..cuti bapa lame..

Munira Kirana said...

jauh ker?? tg.malim - s.alam 45 minit jek la dayat.... cuti weekend + merdeka la dayat...
isnin balik la semula ke bumi tg malim =)

Shahrul (Nama Sebenar) said...

die-art,

ooo.
aku study bangi.
kalau mau lepak minum.
turun la bangi.
tapi ko belanja la.
hahaha.

die-art said...

to munira : ye tak ye jugak..haha..senang buka posa cmtu..

to shahrul : haha..aku blanja..xdapat jack..aku muflis..haha

Shahrul (Nama Sebenar) said...

die-art,
ek ele bro.
takkan belanja minum pun berkira.
kalau dengan aweks laju je ko ye.

die-art said...

haha..tu lumrah..xde la berkira..aku dtg bangi maknanya aku tetamu..so,akulah yg patut dibelanja...hahaha..ko blaja katne..byk tpt blaja kat situ..

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB