jalan-jalan di batu ferringhi





aku malas nak edit bagi cntik sbb aku sedih la semua gmbr aku dijangkiti dust..ingatkan takde effect rupanya ketara..gmbr ni kurang sket memuaskan..tp sy just nak ceritakan pengalaman saya di sana...seronok..tu je..hahah..keseronokan semua sama je..boleh la..dtg tgk2 jenguk2..pastu ronda2..pastu makan...pastu balik..haha..dah la,sekian

kenangan header lama..
die-art
no tel : 0126467628 / 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

8 comments:

Munira Kirana said...

best part gmbar kasut2 tu....
kreatif... =)

faiq said...

hek eleh..nk jln2 ngan pompuan jer..
tgglkan kitrg..haha

die-art said...

time kasih..

die-art said...

shit..ko uat apa..bosan la..jln ngn pompuan lagi best..haha...otak ko..satu2 r aku upload..banyk sgt dn takde masa..wei..aku ade prob..kamera aku ade sumthing nak kena duit..jam wet...

Dungha said...

very nice work!

die-art said...

thanks..

Shahrul (Nama Sebenar) said...

die-art,
smart!
esp. foto selipar-kasut tu.
nice angle.
kamera ko rosak?
sebab masuk habuk tu ke?

die-art said...

yup...tak la rosak..slalunya kisah dust ni tak effect gmbr..tp akunya nampak ketara lak dlm gmbr...boleh g cuci tp aku takut dpt lewat..sbb nak raya kan..ke ada sapa2 nak kasi pinjam lens dlu..heheh

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB