aku letih tetap senyum


aku letih...byk tol keja aku..lagi time posa ni takyah la bg keja byk sgt.tenaga dah la kurang..haha.ni sebab tak makan kurma ni..haha.takde la aku letih smpai pengsan.semua org letih kan.tp letih aku smpai takda mood..tak lalu makan..haha.boleh caye ke aku tak lalu makan..walaupun kita penat,fed up dengan kerja kita,bosan ke..kita kena la ceria.senyum tu mesti bg mengelakkan diri kita berasa bosan..jd apabila kita bosan atau penat,nasihat sy jgn layan sgt penat dan bosan tu.buat suatu yg tak membazirkan masa..

kadang2 kita rasa serabut pala otak ni..ade je satu2 keja yg dapat.perkara ciput yg leh setel jap pon boleh jadi danger..adus..apa2 pon kalau kita jd cmne,senyum la sket..senyum tu sedekah..tak kuar modal pon..haha.
sekian dari essay ringkas dari saya,manyak merapu..

die-art
no tel : 0126467628 / 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

6 comments:

PeQ GaRaGe said...

aik.. cam same jer perasaan kite ni..
hehehe...

die-art said...

hahah..mmg.bz

Munira Kirana said...

hehehe nmpak letih sbb dia tido....
senyum sbb ada org ambik gambar...
hahahaha =)
nice la pakcik =)

Iqakiko said...

ngeee~

*senyum*

nk sdekah senyum kt abg..hehe

burt said...

btul2 kena selalu ceria nnti kalau orang amik gambar kita tak ceria nnti camera dia rosak

die-art said...

terima kasih semua..n trima kasih kat iqa sbb sedekah..hehe

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB