syawal menjelang,aidilfitri diraikan










raya aku kali ni mmg seronok..semua keluarga berkumpul..mula2 aku smpai dulu ngn adik laki aku..lepas tu sorg2 smpai time buka posa last tu..tp belah mak ngn ayah aku on the way nak balik sbb menanti kan samada along aku boleh cuti ke tak..nasib baik boleh cuti dua tiga hari..bos lepas kan..lega rasanya..kalau tak, tak cukup la cucu opah..kali ni aku rasa syok sgt sbb aku dpt beraya bersama pakcik aku semula setelah duka cita dilalui oleh keluarga beliau..mmg syok la..pak lang aku plak bawak mercun n bunga api belambak..harta rampasan kan..haha..mmg byk..aku nak cerita pon aku rasa semua org ada gak cerita ttng rya gak..tp aku pasti semua org gembira beraya ngn keluarga..ada sapa2 yg sedih ke masa raya..kalau ada boleh la luangkan perasaan ngn saya..apa2 pon keluarga saya mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin..sapa nak duit raya ngn aku,dtg jenguk aku dulu..
sekian,

die-art

no tel : 0126467628 / 0137035612

email : mohidi_8@yahoo.com

blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

12 comments:

muiz said...

cool collection bro

Iqakiko said...

amai gak kezen2 abg eh..nk knal sorg boleh..hau3!:p

PeQ GaRaGe said...

alamak... die art da mengganas di hari raye.. nice2..

hehehe

die-art said...

haha..gannas la sgt..cuba tgk semua gmbr...gmbr aku takde..sedih...serupa aku tak beraya je...ada beberapa je..

faiq said...

peh ramai giler sepupu ko..
gmba keluarga ko style giler

PeQ GaRaGe said...

uit uniform pe plak?

die-art said...

to faiq : tq..
to peq : camping la..takkan tak tau kot..wei..10 oktober ada bran.

aku dan secalit warna said...

adoiyai..ramai sedara pompuan sombong..past la satu:p

die-art said...

report kang...

ieraazizi said...

samat hari raya..nice2...

die-art said...

selamat hari raya jugak..thanks

Si Aizuddin said...

nice art u got there. fyi, im friend to one of ur family there. hazwan

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB