budak nakal harus ditembak


amaran kepada semua bdk2..kami akan menembak barang siapa yang berkelakuan nakal..haha..msg ni akan disampaikan melalui iklan canon..jgn salah anggap..bukan bunuh orang pon.maksud tembak ni ialah fire..sama la kan..sempat lagi aku upload n edit picca ni..aku ada gap kelas..so buhsan2 aku pon edit la satu keping gmbr lama..editing aku tak kemas sbb maklumlah belajar dengan kaedah try n error..tp ada sket bantuan oleh mmbr aku,amir..lepas ekonomi aku ni stabil aku ingat nak beli segala buku-buku editing,photoshop guide ke..baru lah akuleh belajar dengan bantuan guru..guru buku..nak beli buku pon botak kepala lagila kalau nak g kelas..ada sapa2 yg nak tawarkan free boleh la..hahah..aku asyik update je,jgn la lupa gmbr lama aku,kutuk2 la sket gmbr lama aku sbb aku nak belajar...


sekian,
die-art
no tel : 0126467628 / 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

13 comments:

Anonymous said...

x cantek pon hahahha

Anonymous said...

x cantek pon hahahah
-AmRhzq SheLL-

die-art said...

shit..haha..wei.igt apa yg aku tempah kat ko...

PeQ GaRaGe said...

rajin betol update ek.. bagus2..

hehehe..

die-art said...

biasalah..kebusanan..ada org tak ajak kuar skali

Munira Kirana said...

chantek la... =D
siap ada penaja lagi ek =)
nak ikot gi putrajaya.. hehe...

burt said...

pki senapang gajah ker tembak hehehhe

silentshutter said...

haha tmbak jek telur tu,huhu..tembak pki pistol air jmpi bg dia xnkal ckit,haha..

die-art said...

to munira : lupa lak nak ajak..haha..sy balik sat je..nak amik kerja tertinggal kat umah

to burt : senapang cap canon la..apa lagi..

to silentshuuter : haha..sian che ana oi...

Fathi Baik said...

lawak la gambar..haha
tapi menaik.

die-art said...

tapi menaik...tak paham

mybreakfastclub said...

nk bgambar cam tu lah..hoho!

die-art said...

cmne ke..hahah

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB