cuma sebuah portrait



sebenarnya syok gak kalo kita kembali ke zaman kecik..zaman budak..mcm2 boleh buat..lagi2 zaman skrg ni semua benda ada..actually ni gmbr lama yg aku perbaharui..aku rasa takda idea nak menulis.nak cerita pasal aku baby pon bukan interest sgt..buat org benci je..haha..mane tahu..no idea..no idea..no idea..bukanlah niat aku nak menulis sgt pon..lepas edit sket..upload..pastu nak g masak..nak berbuka kan..kali ni aku msk sorg..yg dok tidoq lagi..adus..ok la..chow..(aku byk amik idea dari photo org pakar)hehe,tp still tak curi..tp kalao rasa aku mencuri idea ke,bgtau ke..mana tau sat g aku kena naik mahkamah..tp kalo ada curi2 sket2 tu,minta halal la..hehe

sekian,
die-art
no tel : 01264676928 / 0137065612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com
sy nak bg satu idea..idea ni cukup bes..kita leh tgk perubahan dari semasa ke semasa kalao kita buat video ni..senang je tp perlukan masa yang lama..tangkap gmbr kita sendiri seberapa byk dan kita leh tgk perubahan kita..lagi lame kita buat lagi menampakkan perubahan nya..so,cuba la..sy pon nak try uat gak..dan video tu sy akan buat selepas beberapa tahun nnti..

13 comments:

khaL_eLLa said...

bersinar mate baby tu...
comel..

PeQ GaRaGe said...

wah.. da ade anak rupenye.. tahniah2..

hehehehe...

die-art said...

to khal_ella : haha..mmg comel..anak peq ni..haha

to peq : bukan anak ko..haha.anak menakan aku r,,

Munira Kirana said...

mata baby tu chanteknnyer....
=)
rindu kat anak buah kiter =)

die-art said...

haha..ye ke..takpa..raya nnti jumpa la..

Akane Sakura said...

sweet... =)

die-art said...

haha..thanks..

burt said...

perfect potrait

die-art said...

tq..huhu

muiz said...

alala...
comelnye

die-art said...

tu la..bdk ni mmg comel..mcm aku r..haha

ahsfantasy24 said...

chumil sgt bby tue..
hmmm =D

die-art said...

tgk mak dia r..haha..mcm nampak je muka mak dia..

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB