kad raya untuk cikgu

khas buat tutor aku, Dr Rosmawati Bt Shahaddin..minta maaf kalau ada buat silap..
aku malas nak buat entry lain..rasanya dah byk kot pasal kad raya..busan2 mnunggu nasi masak,inilah hasilnya.kepada nama yg tak disenarai harap maaf..hehe.ini pon utk semua rakan2 yg mmbaca blog aku...

aku update baru setelah aku melepas geram kat pos lama aku baru-baru ni...kali ni aku nak beri satu lagi idea terbaru jugak...mmg bes idea ni..jgn dinilai buruk nya gmbr ni,just an idea..kita boleh antakan kad raya ni kad guru kita ke..dan mmg kad ini direka khas untuk cikgu-cikgu kita..kad di atas telah dihntar oleh anak murid aku,..so..atas permintaan anak murid aku,aku kasi balik awal 3 hari...haha..rosak cikgu ni..sekian
die-art
no tel : 016467628 / 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

11 comments:

aku dan secalit warna said...

sedar dirila..memang la murid2 mintak stop mengajar dia BOSAN dengan kau hahahahaha...

die-art said...

shit...mmg shit.hahah

Munira Kirana said...

mcm budak ponteng skolah je nie..
ish2...

die-art said...

budak uat tunjuk perasaan je...

PeQ GaRaGe said...

cikgu dayat pon ponteng skali ngan budak ni gak.. sbb tu dpt tangkap picca ni... hahahaha..

p/s: petang hari raye laaa... aduih..

die-art said...

haha..ish..poteng amalan yang tak bagus

silentshutter said...

huhu..weh relaks dayat jgn mrh2 bulan pose ni t krus lak pose hang,hehe weyh selamat ari rya, kosong-kosong ek,huhu..

die-art said...

ko tau ke aku marah kat sapa..so kalau tau bagus la..biar ia kiasan..sbb aku tak mau la nak apa yang aku dah buat kat org lain..boleh aje kalau aku nak buat..tp kalau perangai dia gitu..smpai mati cmtu je..maaf la..aku ada belakng aku ramai lagi..so ikut je la..semperna bulan mulia ni..aku pon nak minta maaf gak..kosong-kosong..

burt said...

wah kad raya version kau da kuar hehehe...cantik2...

PeQ GaRaGe said...

uih.. tros interprem.. bagus2.. da maju dlm editing skang.. aku jugak slow.. x reti..

die-art said...

terima kasih semua

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB