thats my name


hari tu cakap setakat ni,sembang tak kemas r..haha.aku dah abis dah exam utk sem ni..huuh.merdeka la aku dan rakan-rakan.tp kertas tadi aku tak berpuas hati sebab masa yang diberikan sket la..bagi aku r.banyak sgt main kat esei.takpa..aku yakin bangat ngn result aku..yakin lulus je..aku cuma perlu bertawakal kepada illahi.gmbr ni saja je aku uat..just aku nak mengisi masa lapang yang berfaedah ni.memperbaiki dari semasa ke semasa.sembang kemas..huhu


die-art
no tel : 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

8 comments:

iqa said...

tiga-tiga smart!!!!!

die-art said...

haha..time kasih.tak dapat nak sembang ngn iqa tadi,..sbb dpt panggilan...

PeQ GaRaGe said...

dua badan die-art.. satu badan amir..
hehehe...

die-art said...

satu lagi badan john..tiga badan..haha

eD's photography said...

cantum jgn x cantum..
hehe..
smart bro!

die-art said...

time kasih ed

faiq said...

dh mmg xde gmba ke..ni gmba dh setaun lps

die-art said...

mmg..haha

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB