me in the mirror


gmbr ni hanya trial aku je..atas dasar blaja sendiri dan dibantu oleh amir selaku guru editing aku..haha.akhirnya jd gini.fotografik kata kan..haha.gmbr yang tak seberapa ni hanya hasil dari pembelajaran aku tentang topik baru..ada sapa yg berminat nak belajar ke..aku gtau secara keseluruhan je..first..cntrl j utk layer baru..n then ke filter-blur-radial blur...blur method-zoom,quality-best..setkan ke amout yg tinggi.n then ke adjust ke exclusion..haha,ni hantam je..kalau berminat nak rosak kan gmbr leh la cuba..tp mungkin ada kesalahan sket.ada sapa yg boleh perbetulkan sbb aku tak pernah masuk kelas..DIY kan..sekian


die-art
no tel : 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

12 comments:

Munira Kirana said...

huiyo...
smart la...
suke 2nd pic...
tahniah..
rajin btol ngedit2 ni =)

die-art said...

kasi hentam je..haha

PeQ GaRaGe said...

hohoho.. amir mmg sifu photoshop..

thanks kerne sudi ajar high pass..

die-art said...

haha..dtg lagi..blaja

burt said...

wah bagus siap ada tutorial lagi bagus2 leh try

die-art said...

haha..try je la..tak jadi takpe..kita cuba..

faiq said...

ni ganas sgt ni editing ni...

die-art said...

haha..saja2 uat je..

hidungberantai said...

uish bro...bakpo ak tgk gambo ni tergamam jadi nya...dasat2 leh try gak ni...manyak shaannnntekkk wooo...

die-art said...

haha..terima kasih la kawan2..

zikachiCOOL said...

Yahhhh~~~~ bapak giler smart gambar... kaler pown cun habes... wah... gud job gud job...

die-art said...

ye ke..tm kasih

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB