pre-wedding at kelab tasik

pada sabtu yg lepas, aku bersama bro miro ke majlis pernikahan bani,sekali lagi saya ingin ucapkan terima kasih kepada beliau kerana sudi menerima aku..huhu.lepas pernikahan di masjid,kami terus ke majlis jamuan ringan yang dihadiri oleh sanak saudara dan sahabat handai mereka..huhu.lepas tu, ke outdoor section.kami buat kat situ juga sbb pemandangannya sgt cantik..di kelab tasik putrajaya..rasanya entry ni hanya sementara kot...ada perubahan







kalau kalian semua nak tahu,pic ni bukan lah berpuas hati sgt sbb sy masih lagi mencuba karya2 ni.impian utk jadi sebahagian kaum lomogarphy masih tak tercapai.aku perlukan guide book kot.aku hanya melihat dan membandingbezakan gmbr2 yg dihasilkan oleh pro2 sedunia..susah tul cara aku blaja..tak smart...tp aku akan terus berusaha..utk mencapai tema aku,nutaral,lomo n whatever..hhaaa

die-art
no tel : 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

miropicture

6 comments:

~kem@ng~ said...

caya lar...
smart seyh bro ko snap..
:D

die-art said...

thanks a lot..huhu.bese2 jek..still seacrhing my theme of art..bdk baru blaja kan

PeQ GaRaGe said...

da lame x pegi kelab tsik tu..

hohoho... apsal picca da mantop ni.. jeles2.. hehehe

die-art said...

mantop la sgt..aku pon igt gmbr ni terlalu bese je..aku takleh nak edit..mata aku kabur...effect dari sakit hari tu

wabenz wawa said...

sangat cantik terpegun saya

die-art said...

ye ke..time kasih

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB