outdoor at taman tasik perdana


apa-apa pon sebelum tu aku nak taruk mugadimmah je..bukan apa..takdo masa nak edit yg lain..ni cuma pembukaan tentang outdoor hari..mmg bes..dan thats my first time tangkap gmbr model..thanks burt dan rakan2 yang menjayakannya.hope dapat buat lagi sekali..gmbr ni nak ckp bokeh ke wokeh..ehhehe..takde kelengkapan yg ok utk shoot,just gune apa yg ada..boleh la..takat ni je..kalau dapat pakai lens yg gmpaq boleh cerita lain..ok..ni hanya set induksi atau muqodimmah model ni..nntikan gmbr yang akan diupload dalam masa terdekat ni..hehe.sekian


die-art
no tel : 0126467628/0137035612
emailo : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

17 comments:

PeQ GaRaGe said...

hahaha... ayat xleyh blah.. set induksi laa.. ape laa..

ape2 pon.. thanks all.. xde sume x jd outing ni..

n@m@n said...

nape mesej no maxis x delivered?

die-art said...

to peq: haha..
to naman: maxis enset tak berapa elok..celcom ok r..

hidungberantai said...

uish smart tu bro...rugi ak xleh nak join...

Munira Kirana said...

aah...
saje nak jealouskan org yg ni ni...
sob2
sdeynyer!

e p i x ____ said...

ni sabtu lepas ker??

die-art said...

To hb: thanks
to munira: lupa lak nak ajak skali..lagipon last minit confirm

to epix: ahad la..ahd baru2 ni

PeQ GaRaGe said...

jom jeleskan cik munira tu... hihihi..

buh tarikh event ni.. 1 november 2009..

die-art said...

haha..jeleskan..

Fly said...

nice outdoor shoot bro..

die-art said...

thanks...

muein said...

delicious bokeh

die-art said...

haha..mmg bes kalau gmbr ada bokeh..smart.hantu bokeh

faiq said...

ni bile lak la korg g outing..siap ade model ag...huhu

die-art said...

sebenarnya aku lupa nak ajak ko..last minit deal..

eD's photography said...

xtau nak cakap ape..
smart2

die-art said...

time kasih..

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB