kids portrait dan cerita aku

gmbar ni diedit berdasarkan ujikaji aku berkenaan photo pro..hanya sekadar pembelajaran dari segi pemerhatian..rasanya masih belum memiliki apa yang aku impikan sbb hanya sekadar cubaan..aku kata dah aku perlukan guide rasa nya..insyallah,aku akan ke sesi photography keluarga portrait yang dianjurkan oleh sahabat aku..insyallah..

semalam mmg sehari aku busy..aku ke kenduri berkhatan anak buah aku di selayang pandang..kat sana kami buat kenduri kecil2an dan hanya menjemput kaum kerabat sahaja..hehe.anak buah aku nak berkhatan.lepas je kenduri tu,aku pon ke selayang la berjumpa dengan kawan aku..lama gak aku kat sana.smpai tgh mlm..lepas tu baru aku pulang ke putrajaya..dengan menaiki kriss buruk aku,aku bawa lak slow2.tiba2..satu kemalangan berlaku dihadapan aku..aku apa lagi..aku pon terus jadi hero la..mula2 aku check pemandu kenari..ok tak..lepas tu aku tgk pemandu keta mahal mana ntah..keta mahal tu salah..dia mabuk..bese lah org kaya..aku pun patah balik ke kereta kenari..fulamak betapa aku melihat awek cun rupanya..cantik gila..aku pon tolong awek tu..rasa mcm superhero plak dah..laki tu aku malah layan sebab dia mabuk..ada sekali laki tu dtg kat aku dia minta maaf,aku pon ckp ok lah,setel cara baik,pastu dia minta maaf kat awek tu,awek tu takut sbb laki tu mabuk,dia pon duduk kat belakang aku berlindung..laki mabuk tu ckp kat aku,apsal ur wife takut sama saya..ahaks..di situ aku dan awek tu rasa malu..haha(yg awek tu malu aku uat cerita).awek tu tak tahu buat apa,so aku setel kan semua..laki yg bersalah mabuk plak..aku tepon polis je lah yg aku tahu..lepas tu polis sampai,aku pon beredar tp lepas setel..malas nak cerita panjang lebar berkenaan xsiden tu..sebnar aku nak tanya ni,aku terbawa balik barang awek tu,so aku nak pulang..tp tak tau mana nak dapat no awek tu?nak g balai malas plak..awek tu mesti maki hamun aku..elok2 jadi hero tp jadi org tak boleh harap..aku tak sengaja

sebenarnya cerita aku ni lari pd tajuk asal.tajuk kanak-kanak berkhatan..haha.tp takpelah.aku tulis ni mna tau awek yg tu baca blog aku ke..boleh aku pulangkan barang dia..hehe

die-art
no tel : 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

10 comments:

PeQ GaRaGe said...

hahaha..

siot r..
tp ko berani.. salute beb.. macho seyh..

p/s: ape bende ko terambik?? hehehe

khaL_eLLa said...

hero malaya..
mcm cite hindustan plak..huhu..

die-art said...

haha..hindustan apa awal je..akhir cerita jadi hampeh..menyusahkan org plak..

die-art said...

to peq: rahsia..

iqa said...

cepat2 cari awek tu,then sambung lagi story....hehehe.i tunggu ni xsabar..eh?excited lak..HAHAHA.

pssst ape barang tu?HAHAHA.

nameku akman! said...

haha...gile ah hero ko die-art..weh.pegi bagi balek barang awek tu! haaha

die-art said...

haha...kalau aku tau no dia aku dah bg balik..sbb awek tu cantik dol..haha

Duwey said...

aku kenal awek tu..hehehe

PeQ GaRaGe said...

tq die-art.. da tau...

cerita pintu belakang punye.. hak3

die-art said...

to iqa: haha..cmne nak jumpa..ntah2 org punya..(langsung tak mengharap)heheh

to duwey : ko kenal ke duwey..kalao kenal,kenal lah kat aku.hehe

to peq: hhaha...da tau..saje je uat bg gmpak..padahal bese jek..dia pon ada spare

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB