flowers feeling


skrg ni aku dah masuk dalam musim exam ni..banyak btol aku tinggalkan kelas..adus.kena refer balik kat mmbr apa yg dah dpelajari.utk hari ni saja je aku taruk gmbr ni..my english broken..setakat tu je yg ada..hahah.maklumla tak amik subjek bi kan..ajar pon BM..haha.kali ni aku nak uat btul2 la exam ni..nak capai pointer lebih 3.6..stakat ni alhamdulliah pointer aku tak berapa teruk..tp apa yg aku tahu,exam kali ni dijangka susah..so aku kena rehat dan slow2 sket uat masa skrg..tp aku bukan leh study teruk2.esk exam baru aku leh blaja..haha.standard r..study smart utk org smart.


die-art
no tel : 0126467628/0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

7 comments:

khaL_eLLa said...

all the besh for your exm....!!

hidungberantai said...

cantik...mmg aku ter'feel' tgk bunga tu hehe...good luck 4 your exam bro...

iqa said...

haila...siyes jatuh chenta dengan itu bunga..

gud luck exam ya

Munira Kirana said...

gud luck ye die art =)
smoga berjaya...
yeah!

PeQ GaRaGe said...

die-art.. jom study same2... baru ade feel... hehehe..

eD's photography said...

gudluck bro..hehe

die-art said...

terima kasih semua..teruja nya..haha.utk yg nak exam pon,gud luck dari saya..kat iqa..kat semua la..

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB