kids portraiture


teknologi pendidikan bermaksud suatu yg paling teruk./.haha.aku sudah kehabis modal berkata.kebanyakkan modal aku dah abis dalam periksa.kali ni aku exam pasal photo.apa tu lense,apa itu aperture?apa itu shutter?haha.teragak aku nak menjawab nya..walaupun hari2 main mendalah tu,bila exam teori mencanak aku..dalam banyak2 exam,aku paling lemah pasal copyright..soalan struktur..huhu.copy paste exam aku tau la..huhu.aku kali ni nak memperbanyakkan cara editing aku.blaja slow..kali ni aku nak buat suatu teknik vignate..teknik ni senang gak nak pelajari..ada sapa2 nak blaja ke..jumpa lah aku..hehe.tak susah..cuma blanja makan mcdonald..haha.sekian


die-art
no tel : 0137035612
email : mohidi_8@yahoo.com
blog : www.die-art8.blogspot.com
y.m : mariost_superman@yahoo.com

6 comments:

PeQ GaRaGe said...

update lagi... study la woiii

die-art said...

study smart kan..mana ada org study lasat minit..last minit nio gune toyol je..haha

Iqakiko said...

hehe..iqa nk blaja boleh? takat blnje mc d..bleh je..hik2..

die-art said...

hahah...boleh..tp sket je la yg tahu

hidungberantai said...

study2 hehe...smart gambo tu bro..leh la ajr ak lak nnti ehehe

die-art said...

boleh ajer...

Post a Comment

 
©2009 die-art photography | by TNB